פחזניות ברמה של פריז עם קרמים משובחים
.

כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!

למעבר לדף תשלום מאובטח

מחיר מיוחד ל 50 הנרשמות הראשונות!

הפעם באמת תצליחי להכין פחזניות קראמבל עם קרמים ברמה של פריז!

מהיום לא יצנחו לך יותר הפחזניות! ותמלאי אותן בקרמים משובחים (ולא סתם בשמנת מתוקה פשוטה...)
את תהי אלופת הפחזניות! כולם ירצו שתכיני להם מגשים על מגשים של פחזניות תפוחות, עם קרמים משובחים,
בסדנה מצולמת עם הדגמות והסברים צעד אחר צעד.

קרה לך שהכנת פחזניות והן צנחו?
העתקת מתכון במדויק אבל בתכל'ס-
הפחזניות נהיו פיתה אחרי אפייה?
או דחוסות ולא אווריריות?
כמה מאכזב שזה לא מצליח!

השקעת זמן וכוונה ממש טובה,
רצית להכין למשפחה או לאורחים-והכל התפקשש!
זה בגלל שבאינטרנט לא נחשפים לדיוקים
ולשיטות להכין פחזניות כמו בקונדיטוריה מקצועית.

מהיום זה לא יקרה לך יותר! 
אחרי שלמדתי מהקונדיטורים בפריז
נחשפתי לשיטות והטכניקות המדויקות (שלא מוצאים באינטרנט)
להכין פחזניות עם קרמים מיוחדים!
וזה בדיוק מה שאלמד אותך בסדנה.

אז מה אלמד אותך בסדנה הדיגיטלית?

1. בצק רבוך שישמש אותך להכנת פחזניות רבות!
2. פחזניות פרופיטרול
3. פחזניות אקלר
4. פחזניות פאריז ברסט
5. קראמבל- תוספת מעל הפחזנית למרקם קראנצ'י ויופי משגע!
6. הטכניקות לזילוף פחזניות אסתטיות כמו בקונדיטוריה רק מהמטבח שלך בבית!

והוספתי לך גם בונוסים-שיעורי קרמים משובחים שלמדתי בפריז! 

בונוס 1:

קרם פטיסייר

בונוס 2:

קרם דיפלומט וניל ופטל

בונוס 3:

קרם דיפלומט שוקולד

בונוס 4:

קרם מוסלין פיסטוק 

בונוס 5:

חוברת להדפסה עם כל הסודות והשיטות וכמובן המתכונים מפורטים!

זה מה שאופות שהצטרפו לסדנה הכינו ושלחו לי:

כמה זמן הסדנה תהיה אצלי?

מיד כשתירשמו, תקבלו למייל קישור אישי לאתר הסדנה.
הסדנה פתוחה וזמינה לתמיד! תוכלו לאפות בכל יום או שעה שתרצו.

איפה אפשר לצפות בסדנה?

במחשב או בנייד שלכם. הסדנה נשארת שלכם לתמיד.

כמה זה עולה?

המחיר המלא של הסדנה והבונוסים בדר"כ:

350 ש"ח אבל אתם לא תשלמו את זה!

אני רוצה להראות לך שאפשר להכין ולהגיש פחזניות מושלמות, עם קראמבל משגע וקרמים משובחים וניראות של קונדיטוריה מקצועית מהמטבח שלך בבית!

ההשקעה שלך :

297 ש"ח בלבד!

אפשר גם בהעברה בנקאית בתשלום אחד
ביט או פייבוקס סמסו ל 055-882-5533
ונשלח לכם פרטים

הי, אני אביבית שלומוביץ-דהן

יזמית מלווה עסקים לשווק באונליין בעלים מועדון השיווק.
בעלים טכניקות באפייה. סדנאות אפייה דיגיטליות.
בוגרת בית הספר היוקרתי בפריז Bellouet Consile ואסטלה.
מחברת ספר המתכונים "האופה מפריז במטבח הביתי".
בלוגרית ויוצרת תוכן בתחומי אפיה אירוח ולייף סטייל.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.