מקרונים מושלמים בקלי קלות!
.

כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!

למעבר לדף תשלום מאובטח

פעם, כשניסיתי להכין מקרונים
כל פעם היו תקלות אחרות:
הם היו עם סדקים, מתפוצצים,
עקומים, החלפתי תנור (!)
החלפתי מתכונים, שאלתי בקבוצות אפייה-
וכלום לא עזר!
תמיד היו תקלות!

רק אחרי שנצמדתי לקונדטורים בפריז
ולמדתי מהם את הסודות והדיוקים-
הבנתי איפה היו הטעויות שלי...
מאז אני אופה מקרונים מושלמים בקלות
ומהיום-גם את תצליחי!

את בטוח מבינה את זה,
בא לנו מקרון מושקע
אנחנו מעתיקות מתכון מהאינטרנט
ומגלות שזה רחוק מהמציאות...

אופות רציניות מבינות שידע זה כח
ואת זה לא מוצאים חינם באינטרנט...
צריך להשקיע בידע הזה כדי לקבל
תוצאות מושלמות באפייה בכלל

ובמקרונים בפרט.

אני ממש מתרגשת בשבילך!
שתכף תאפי מקרונים בכל מיני צבעים,
עם כל מיני מילויים וטעמים
וכל מי שיטעם י ש ת ג ע!
דמייני אותך מגישה למשפחה
אחרי ארוחת שבת
מגש צבעוני ומפנק של מקרונים כמו בויטרינה,
ואם את מוכרת מהבית-

תמכרי מארז פטיסרי שם מקרונים יפהפיים שהלקוחות יקנו שוב!

אז מה אלמד אותך בסדנה הדיגיטלית?
7 שיעורים ממוקדים עם כל הסודות והדיוקים שיעשו את ההבדל במקרונים שתכיני:
1. טחינת האבקות ומרנג צרפתי
2. שיטת המקרונג' הצרפתית למקרונים חלקים
3. איך לזלף מקרונים שלא יווצרו גבעות?
4. איך למנוע התפוצצויות וסדקים?
5. איך אופים מקרונים בתנור הביתי?
6. מקרון עם קרם פיסטוק ושבבי פיסטוק
7. מקרון קרם קפה עם שבבי קפה
8. מקרון קרמל מלוח

והוספתי לך גם בונוסים:

בונוס 1:
חוברת להדפסה עם עשרות רעיונות לטעמים מטורפים!

בונוס 2:
המקרונים מתאימים לנמנעים מגלוטן ובגירסת פרווה! 

בונוס 3:
גישה לקבוצת פייסבוק עם מענה לכל שאלה שתהיה לך!

כמה זמן הסדנה תהיה אצלי?

מיד כשתירשמו, תקבלו למייל קישור אישי לאתר הסדנה.
הסדנה פתוחה וזמינה לתמיד! תוכלו לאפות בכל יום או שעה שתרצו!
שיעורי הדגמה מצולמים מכמה זויות והסברים בהרחבה שתוכלו לחזור אליהם שוב ושוב
 

איפה אפשר לצפות בסדנה?

במחשב או בנייד שלכם. הסדנה נשארת שלכם לתמיד.

למי זה מתאים?

למי שאף פעם לא הכין מקרונים וזה החלום שלו!
לאופות ביתיות חובבות שרוצות להכין למשפחה לאורחים או למי שרוצה למכור במארזים.

ואם יש לי שאלה?

בשיעורי ההדגמה אני מסבירה הכל בהרחבה וגם צירפתי למערכת הקורס מסמך שאפשר להדפיס עם כל שלבי ההכנה והסודות.
אם זה לא יספיק - 
יש לך קבוצת פייסבוק שבה תוכלו גם להשוויץ במקרונים שתכינו וגם לשאול שאלות!

כמה זה עולה?

המחיר המלא של הסדנה עם הבונוסים :

650 ש"ח אבל אתם לא תשלמו את זה!

אני רוצה להראות לך שתוכלי להכין מקרונים מושלמים בניראות של קונדיטוריה מקצועית מהמטבח שלך לכן המחיר בדר"כ:

450 ש"ח גם את זה לא תשלמו!

237 ש"ח בלבד!

אפשר גם בהעברה בנקאית בתשלום אחד/בביט
סמסו ל 055-882-5533
ונשלח לכם פרטים

שאלות נפוצות:
1. למי הסדנה מתאימה?
למי שחובבת אפייה ורוצה לגלות איך באמת מכינים מקרונים צרפתיים ולהצליח מהפעם הראשונה! 
למי שאין ניסיון ורוצה ללמוד מהבסיס איך לאפות מקרונים ברמה של מקצוענית מהמטבח בבית.
למי שמוכרת מהבית ורוצה לשדרג את המארזים שלה ללקוחות.
לגילאי 12-99 נשים וגברים כאחד.
2.אני רוצה להצטרף אבל פוחדת שלא יהיה לי זמן להכנס אליה...
מבינה אותך, היתרון שהסדנה פתוחה לך לכל החיים, את מתקדמת בקצב שלך מתי שאת בוחרת!
יש לי לקוחות שנכנסות לתקופה של אפייה ולומדות מהקורס ואז פתאום עושות הפסקה של תקופה ואז שוב חוזרות..
היתרון הענקי שהסדנה פתוחה לך לתמיד!
3.הסדנה בשעות מסוימות? זה מוגבל בזמן?

השיעורים צולמו והוקלטו מראש. את בוחרת מתי להכנס לצפות ולאפות מתי שבא לך.
יש לי לקוחות שאופות לפנות בוקר, או בחצות או אחה"צ.. כל השיעורים כבר פתוחים לך. אין הגבלה.
את נכנסת מהבית שלך או בנייד או בטאבלט או ממחשב נייד.
4.נרשמתי ולא מצאתי את המייל עם הגישה לסדנה. איפה זה?
ב 99% תקבלי את הסדנה ישירות לדואר הנכנס שלך ותראי אותה. אבל לפעמים זה נכנס לתיקיות אחרות במייל שלך-
-תבדקי במייל שלך בתיקיות שנקראות: קידום מכירות/דואר זבל או ספאם. בסבירות גבוהה זה נכנס לשם.
-תעשי חיפוש במייל: "אביבית טכניקות באפייה" או "פרטי התחברות" או "אביבית שלומוביץ דהן".
-לא מצאת? יתכן ולא הכנסת מייל תקין בעת ההרשמה. שלחי הודעה לוואטסאפ 055-882-5533 או למייל
avivit.tafia@gmail.com ונעזור לך.
5. אפשר לקנות את הסדנה למתנה למישהו אחר?
בטח! מי שתקבל ממך ממש תתלהב ממך ומהמתנה!
את רוכשת את הסדנה רגיל וכותבת לנו הודעה עם שמך המלא לוואטסאפ 055-882-5533 או למייל avivit.tafia@gmail.com.
בהודעה כתבי את המייל של מקבלת המתנה ונעביר אליה את הסדנה במתנה ללא חשבונית. ואם תרצי- נוסיף ברכה!

הי, אני אביבית שלומוביץ-דהן

בעלים טכניקות באפייה. סדנאות אפייה דיגיטליות.
בוגרת בית הספר היוקרתי בפריז Bellouet Consile ואסטלה.
מחברת ספר המתכונים "האופה מפריז במטבח הביתי".
בלוגרית ויוצרת תוכן בתחומי אפיה אירוח ולייף סטייל.
מנטורית למוכרות עוגות מהבית.
מצפה לתמונות שתשלחי לי אחרי שתכיני מקרונים מושלמים! 

מנוסח בלשון נקבה מנוחות בלבד ומיועד לכולם!

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.