סדנת לחם איכותי שימלא את הבית בריח משגע!
.

סדנת לחם איכותי שימלא את הבית בריח משגע!
הסדנה שתעזור לך להכין לחם מחמצת ולחמים מיוחדים בלי חומרים מעובדים.
אחרי שלמדתי בפריז מהקונדיטורים המובילים, אני מגלה לך טכניקות מרכזיות להכנת לחם בסדנה מצולמת עם הדגמות מעשיות  שלב אחר שלב!


350 ש"ח בלבד! (במקום 520 ש"ח)

7 שיעורי הדגמה מפורטים:

שיעור 1: מבוא+ ציוד בייתי להכנת לחם מקצועי

שיעור 2: הכנת בצק מקדים פוליש כבסיס למחמצת

שיעור 3: לחם כפרי +לישה והתפחה וקיפולים

שיעור 4: חריצת הלחם ואפיית לחם בתנור הביתי- דגשים וטכניקות, חשיבות צינון הלחם

שיעור 5 :  הכנת מחמצת, האכלת מחמצת ואחסון, לחם דגנים וגרעינים ממחמצת
שיעור 6: לחם זיתים מקמח שיפון מלא על בסיס פוליש/מחמצת

שיעור 7: פוקאצ'ה איטלקית /פיצה

בונוסים!
2 שיעורי הדגמה מצולמים נוספים +מתכונים:

לחמניות רכות 

רוגעלך מקמח כוסמין

350 ש"ח בלבד! (במקום 520 ש"ח)

מה עוד תקבלו בסדנה ?

🥧הסודות להצלחת אפיית לחם מקצועי במטבח הבייתי בחוברות PDF להדפסה.

🥧תבינו מהם 12 שלבי אפיית לחם שיבטיחו לכם הצלחה כל פעם  מחדש.

🥧 ליווי שוטף בקבוצת פייסבוק - להתיעץ ולשאול שאלות ולהעלות את המאפים המדהימים שתכינו.

🥧המתכונים: מתכוני לחם כפרי על בסיס מחמצת/פוליש, לחם זיתים מקמח שיפון מלא על בסיס פוליש /מחמצת, לחם דגנים וגרעינים  ממחמצת, פוקאצ'ה איטלקית/בצק פיצה, לחמניות רכות רוגעלך מקמח כוסמין .

איך מקבלים גישה לתכנים?

לאחר הרשמה ותשלום לקורס, תקבלו למייל גישה למערכת . יהיה לך קישור כניסה למערכת וסיסמא אישיים.

350 ש"ח בלבד! (במקום 520 ש"ח)

350 ש"ח בלבד! (במקום 520 ש"ח)

שרית וקנין, תל אביב

"תמיד חשבתי שמסובך להכין לחם בבית ועוד לחם מחמצת.. בזכותך הצלחתי להבין בדיוק מה צריך כדי לקבל לחם טעים ובריא. הלחמים הביתיים אצלנו בנוהל... תודה אביבית נהניתי ללמוד ממך."

שמרית נתן, פתח תקווה

לפני הסדנה הייתי מנסה להכין לבד, קיבלתי כל מיני עצות מהגולשים באינטרנט. אבל לא הצליח לי. היה חסר לי להבין את התהליכים שבהכנת הלחם, האפיה בתנור, חומרי הגלם. את זה מצאתי בסדנה שלך אביבית. ממליצה בחום!".

דנה שיין, עכו

"אביבית תודה לך על סדנה פרקטית, מעניינת, עם הרבה ידע. חוץ מהמתכונים ההסברים במערכת הסדנה תורמים המון! אני נהנית להכין לבד בבית לחמים בטעמים. תודה גם על התמיכה והליווי השוטף!" 

אביבית שלומוביץ-דהן נעים להכיר!

 קונדיטורית.

בעלים טכניקות באפייה. סדנאות אפייה בדיגיטל עם ליווי אישי.
בוגרת בית הספר היוקרתי בפריז Bellouet Consile.

בוגרת אסטלה.
מחברת ספר המתכונים "האופה מפריז במטבח הביתי".

 

350 ש"ח בלבד! (במקום 520 ש"ח)

התוכן מנוסח בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד ומיועד לכולם

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.